ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Invisalign in Chișinău

Încrederea dumneavoastră. Perspectivele dumneavoastră de viitor. Viaţa dumneavoastră. Iar cu Invisalign, obţinerea zâmbetului la care aţi visat dintotdeauna nu trebuie să fie greu de realizat. De fapt, nu are practic niciun impact asupra vieţii de zi cu zi.

Invisalign îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aliniator odată la două săptămâni, dinţii dumneavoastră vor migra – puţin câte puţin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign vă transformă zâmbetul fără a vă perturba viaţa. Aşa cum au descoperit deja peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

Înainte să poată fi creat un plan de tratament, furnizorul dumneavoastră Invisalign va lua o amprentă a dinţilor dumneavoastră pentru a verifica dacă aceştia pot fi îndreptaţi cu sistemul Invisalign. Odată confirmat acest lucru, un plan de tratament detaliat va fi apoi dezvoltat cu ajutorul ClinCheck®, planul nostru de tratament virtual 3D. ClinCheck indică seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii dumneavoastră de-a lungul tratamentului – astfel încât să puteţi vedea cum vor arăta, după toate probabilităţile, dinţii dumneavoastră la finalul tratamentului cu Invisalign înainte chiar de a începe.

Când veţi începe tratamentul cu Invisalign, veţi purta fiecare set de aliniatori personalizaţi în etape de două săptămâni. Pe măsură ce folosiţi rând pe rând aliniatorii din serie, dinţii dumneavoastră vor începe să migreze, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

În tot acest timp, veţi avea parte de controale ocazionale la furnizorul dumneavoastră Invisalign pentru a vă monitoriza evoluţia şi pentru a se asigura că vă simţiţi confortabil cu acest tratament.

Recenzii despre Invisalign

Mikala: «Unul din dinţii mei ieşea în afară şi eram total paranoică din această cauză. Mă gândeam întotdeauna la acest lucru atunci când discutam cu cineva de aproape, când se făceau fotografii - mă simţeam îngrozitor şi îmi doream să pot scăpa de problemă. Dar credeam că sunt prea matură pentru aparatele dentare metalice.
Am ales Invisalign deoarece aliniatorii sunt transparenţi. Nimeni nu a observat că îi purtam şi mi-a plăcut că puteam să îi scot pentru a mânca. De-a lungul tratamentului, am trimis fotografii prietenilor mei; au fost uimiţi de cum se schimbau dinţii mei şi de cât de bine arătau».

Vincent: «Aveam o problemă legată de zâmbetul meu. Dinţii mei se suprapuneau şi eram foarte nemulţumit din această cauză. Dar nu mă puteam imagina cu un aparat dentar tradiţional fixat pe dinţi. Am fost la un ortodont, care mi-a recomandat Invisalign. Am fost imediat mulţumit de cât de transparenţi erau aliniatorii şi de cât de uşor erau de folosit şi de scos».