ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Implant dentar in Chișinău, Moldova

Implant dentarIndiferent de modul în care ne străduim să menținem dinții naturali intacți, totuși uneori există riscul de pierdere a acestora, din cauza unor circum-stanțe si factori ce nu depind de noi. Cauzele pot fi diverse - de la traume până la pierderea dinților ca urmare a unor anumite boli. Ce măsuri pot fi întreprinse în situația în care dintele este deja pierdut? Această problemă nu provoacă doar un discomfort estetic, ci și dereglări ale funcției de masticație. În caz de pierdere a dinților, soluția ideală de restabilire a defectului este implantarea dentară.

Implantarea dentară reprezintă un proces de inserare a unui dispozitiv de forma unui șurub, confecționat din titan, pe care ulterior se va atașa o coroană din ceramică. Implantul se adaptează perfect în țesutul osos al maxilarului, de aceea va fi la fel de bine fixat în os, precum un dinte natu-ral. În plus, titanul este un material biocompatibil, ce nu poate fi respins de organismul uman. De aceea, reprezintă materialul ideal pentru implantarea dentară.

Implantarea dentară restabilește în totalitate funcțiile maxilarelor. În esență, implantul dentar nu se deosebește cu nimic de dintele natural în ceea ce ține de aspect, dar și de funțiile asigurate.

Implanturile dentare - o alegere sigură și un concept modern!

Este demonstrat de către oamenii de știință că absolut toate implanturile dentare pot fi fixate și adaptate fără dificutăți în cavitatea bucală, fiind bio-compatibile cu organismul uman. Aflând acest fapt, pacientul se ciocnește de alte probleme, cum ar fi alegerea furnizorului din multitudinea de pro-duse disponibile pe piață. Cum trebuie să alegem implantul dentar nece-sar, care sunt criteriile de selectare? Aceste întrebări sunt actuale pentru mulți dintre pacienți.

Vom încerca să clarificăm această întrebare, prezentându-vă câteva com-panii de renume, producătoare de implante dentare, care sunt lideri pe piața mondială și propun cele mai bune variante de soluționare a problemelor ce țin de restabilirea integrității arcadelor dentare. Oricare din aceste varietăți de implanturi dentare pot fi inserate de către medicul chi-rurg în Clinica «Diplomat Med» din Chișinău, care dispune de utilaje moderne și oferă servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.


AlphaBio este o companie israeliană care deja de mulți ani este preocu-pată de confecționarea protezelor dentare, iar pe parcursul existenței sale, a reușit să producă o mulțime de produse inovative. Simplitatea con-strucției, forma unică, utilizarea materialelor de calitate superioară în confecționarea acestora, biocompatibilitatea cu organismul uman, precum și simplitatea în instalare sunt caracteristici ce permit poziționarea acestui tip de implanturi în rândul liderilor de top mondiali.

Datorită metodei expres utilizate, un implant de acest tip se fixează într-un timp de 30 de minute, spre deosebire de 50 de minute, cum este în cazul metodelor tradiționale. Durata exploatării este practic nelimitat, iar com-pania oferă o garanție oficială întregii game de produse.


Aceste tipuri de implanturi pot fi utilizate chiar și în cele mai complicate ca-zuri. Reprezintă o invenție unică a oamenilor de știință din Israel, ca rezultat al numeroaselor cercetări în domeniul osteointegrării biomecanice. Toate produsele acestei companii dețin certificate de calitate CE, FDA. Adin oferă garanție pe viață. 


Implanturile dentare ale acestei companii producătoare din Israel pot fi ca-racterizate printr-un șir de particularități pozitive, fiind prevăzute să corespundă în totalitate formei anatomice a dintelui. În procesul de fabri-care ale acestora există un sistem minuțios de control al calității pe nivele. Implanturile dentare sunt ușor de instalat, sunt prezentate într-o gamă variată de dimensiuni și pot fi instalate în locul oricărui dinte. 


Implanturile germane oferă posibilitatea de efectuare a protezării imediate. Ele au caracteristici unicale – au fir dublu și formă conico-cilindrică. De asemenea, sunt accesibile din punct de vedere a prețului.


Acest tip de implanturi sunt de formă conică, la care poate fi atașat fără dificultate orice tip de abutment. Datorită gamei variate de forme și configurații ale implantelor, este posibilă efectuarea protezării pe im-plante și refacerea defectelor inclusiv în cele mai complicate situații clinice. 

Acestea sunt pe scurt caracteristicile celor mai importante companii producătoare de implanturi dentare de renume. În momentul alegerii unuia dintre producători, țineți cont de faptul că implantarea dentară este o pro-cedură care se efectuează o singură dată în viață, spre deosebire de protezare, de aceea fiți deosebit de atenți și vigilenți la alegerea materialu-lui și companiei producătoare. Cel mai bine este să urmați recomandările medicului Dvs stomatolog, care vă va oferi cele mai bune sfaturi pentru soluționarea cazului Dvs individual.