ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 09:00 - 18:00
Sm: 09:00 - 15:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Stomatologie (Chisinau, Moldova) la un nivel mondial

Clinica stomatologică «Diplomat Med» este un centru modern pentru tratarea dinților. Medici calificați folosesc echipament de calitate înaltă pentru menținerea sănătății dinților și tratarea lor fără durere.

Este oare posibilă tratarea dinților nedureroasă?

În clinica stomatologică «Diplomat Med» aceasta este posibil căci pentru noi confortul pacientului este factorul cel mai important.

Aceasta este posibil datorită tehnologiilor moderne și utilizarea celor mai noi metode, inclusiv și cea cu laser. Toate tipurile de tratament, medicii noștri, le execută cu ajutorul anesteziei, ceea ce garantează un tratament fără senzații de durere.

Toți colaboratorii clinicii stomatologice sunt stomatologi cu experiență , care participă la seminare și forumuri internaționale. Titlurile științifice medicale sunt o dovadă a calificării înalte de care dispun acești medici. Noi mergem într-un pas cu tehnologia și permanent utilizăm și infiltrăm metode noi în tratamente.

Avantajele noastre
Galerie foto
Păreri
Constantin C. Am urmat exemplul prietenei mele, care poartă brackeți și m-am adresat și eu la clinica «Diplomat Med». Am ales brackeți din ceramică. La început simțeam un disconfort psihologic, dar cu timpul m-am obișnuit. Cel mai important e că ne completăm unul pe altul. Cunoscuții noștri spun că arătăm drăguț împreună.
Natașa Dumitrașchevici Am o pigmentare excesivă a dinților. Am urmat o procedură de curățire cu utilizarea tehnologiei Air Flow. Am rămas foarte impresionată! Dinții au devenit albi, nu a rămas nicio urmă de depuneri dentare. Și cel mai important - nu e deloc nociv pentru dinți! Recomand!
Anna Ciolan Nu demult am observat că îmi sângerează gingiile la periajul dinților. Imediat m-am adresat la «Diplomat Med». S-a dovedit că am parodontită într-o fază incipientă. Am urmat un curs de tratament și am uitat de această problemă! Important e să nu întindeți de timp, ci să vă adresați din start profesioniștilor!