ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Diagnosticarea bolilor de dinți

Un tratament de succes depinde în primul rând de un diagnostic corect. Această afirmație este veridică și în cazul bolilor de dinți, căci anume di-agnosticul corect permite identificarea maladiei la o etapă incipientă.

Centrul stomatologic «Diplomat Med» deține un utilaj modern computerizat care permite proiectarea detaliată a dintelui timp de câteva secunde.

Medicii acestui centru stomatologic dețin:

Și toate acestea nu sunt nici pe departe toate utilajele de care dispune clinica stomatologică «Diplomat Med».

Diagnosticarea computerizată - confort și precizie

Datorită tehnologiilor de diagnosticare computerizate, stomatologia a intrat într-o nouă eră medicală. Dacă în trecut medicii reușeau în câteva cazuri dintr-o sută să identifice boala la o etapă incipientă, atunci astăzi diagnosticarea corectă durează doar câteva minute, iar aceasta poate fi efectuată cu succes în clinica «Diplomat Med». Unicul lucru necesar este să vizitați la timp la medicul stomatolog.

Diagnosticarea computerizată are mai multe avantaje

Диагностика зубов

Diagnosticarea computerizată este o metodă confortabilă atât pentru pacient, cât și pentru medic, accesibilă pentru toate păturile sociale, iar rezultatul întrece orice așteptări. Bazându-se pe datele colectate, sto-matologul vă va oferi sfaturile necesare pentru îngrijirea dinților, dar în cazul prezenței simptomelor unor anumite maladii, va pregăti un trata-ment individual pentru pacient.

Aveți încredere în medicii din Centrul stomatologic «Diplomat Med», acordați puțin din timpul dumneavoastră pentru sănătate și rezultatele nu se vor lăsa așteptate!