ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Tratamentul gingiilor

Gingiile – reprezintă țesutul mucos, care înconjoară dinții și acoperă oasele maxilare în care sunt fixați dinții. Oricât de straniu nu ar părea la prima vedere, dar afecțiunile dentare adesea se extind pe gingii, provocând iritarea acestoria, hemoragie, prurit și chiar distrugerea țesuturilor.

Cauzele bolilor parodontale pot fi diferite – de la tartrul dentar la parodontoză, determinată și de predispoziția genetică. Infectarea gingiilor ar putea duce nu doar la o „banală” sângerare, dar și la formarea ulcerațiilor, chisturilor ș.a.

De aceea este important să acordăm atenție nu doar sănătății dinților, ci și a gingiilor. Nu este indicat să le periem prea intens, pentru a nu le leza și a nu introduce o infecție. De asemenea, este important să clătim bine gura cu soluții speciale ce îndepărtează bacteriile de pe suprafața limbii și a gingiilor, ceea ce le-ar păstra sănătatea. Fiți siguri, este mai simplu să prevenim o boală decât să o tratăm.

Dacă nu știți cum să vă îngrijiți corect gingiile – adresați-vă specialistului! Medicii din clinica noastră vă vor spune cum să preveniți afecțiunile parodontale, ce produse este recomandat să utilizați etc.

Însă, dacă totuși a apărut deja o problemă la nivelul gingiilor, nu ezitați să mergeți la stomatolog. În cazul celor mai neînsemnate manifestări ale bolii (de-obicei prurit sau sângerare), trebuie să vă adresați de urgență stomatologului.

Tratamentul gingiilor la «Diplomat Med» – Profesionalism, siguranță, calitate!

Spectrul metodelor de tratament al gingiilor este foarte larg. Acesta include unguente speciale, soluții antiseptice pentru clătit, precum și metode chirurgicale de tratament.

Clinica «Diplomat Med» propune pacienților diverse metode de tratament al gingiilor, de la cele mai simple la cele mai dificile. Tratând gingiile, vă asigurați dinți sănătoși. Doar mucoasa gingivală are un rol important în menținerea dintelui în osul maxilarului.

Oricum, indiferent de eficiența tratamentului, cel mai bine este să prevenim maladia. De aceea merită să mergem regulat la medicul stomatolog și să efectuăm sistematic curățarea profesională și îndepărtarea tartrului dentar. În acest mod este preîntâmpinată pătrunderea bacteriilor de pe tartrul dentar pe gingie și sunt evitate maladii precum parodontoza și stomatita.

Adresați-vă în clinica noastră, veți avea acces la un spectru larg de servicii stomatologice. Clinica «Diplomat Med» – cu grijă pentru zâmbetul Dvs! Fiți sănătoși!