ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Curăţarea Air-Flow

În ziua de astăzi, pacienții sunt tot mai interesați de tratamentul conservativ al dinţilor. Nimeni nu vrea să-şi expună dinții acțiunii produselor chimice, ci dimpotrivă, toți doresc să obțină un zâmbet sănătos prin metode care nu ar afecta negativ suprafaţa smalțului.

Astfel de metode sunt orientate în special spre restabilirea nuanței și luciului natural al dinților. Cu ajutorul lor, este posibilă obținerea luciul natural fără a aduce vreun prejudiciu mecanic dintelui. Una dintre cele mai simple și mai eficiente metode este AirFlow. Această metodă de curățare profesională este capabilă să îndepărteze placa şi tartrul (piatra), de a restabili culoarea iniţială a dinților și de a curăţa spațiile interdentare.

Una din cele mai stringente probleme de ordin estetic, din cauza căreia pacienții se adresează medicului stomatolog este culoarea dinților. Toţi doresc să-şi restabilească albul natural al dinţilor. Acest lucru este posibil doar prin intermediul mijloacelor chimice sau mecanice. Această procedură, în limbajul stomatologilor, se numește albirea dentară.

AirFlow - nu este de fapt doar o metodă de albire a dinţilor, ci este o procedură de curățare profesională, care restabileşte nuanța naturală și ajută la eliminarea depunerilor alimentare din spațiile interdentare. După efectuarea acestei proceduri de igienă, se observă o majorare a cantității de lumină reflectată pe suprafața dintelui, ceea ce face ca dinţii să fie vizual mai albi.

De fapt, AirFlow este o metodă de curăţare profesională ce îndepărtează placa bacteriană și tartrul. Această metodă este recomandată în special persoanelor cu un nivel de pigmentare înalt a smalțului dintelui.

Această procedură nu se efectuează în mod regulat; în mod regulat se recomandă numai în cazurile persoanelor cu pigmentarea crescută a dinţilor.

Pentru a preveni petele de pe dinți, este necesar ca pacienții să se abțină de la cafea, vin roşu şi să înceteze fumatul.

Pigmenții depuși pe suprafețele dentare pot fi ușor îndepărtați cu ajutorul unui dispozitiv ce generează un jet de praf sub presiune, care este capabil de a elimina depunerile de pigmenți fără a deteriora smalţul.

Air-Flow este recomandat:

Clinica «Diplomat Med» oferă pacienților săi servicii de igienizare profesională dentară de înaltă calitate prin toate metodele posibile, cu ajutorul echipamentelor și utilajelor moderne care corespund tuturor standardelor de calitate.