ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Tratarea dinților

Fiecare persoană care cel puțin o dată în viață a avut dureri de dinți, visează ca toate probleme legate de sănătatea cavității bucale să fie soluționate cât mai rapid, eficient și în condiții de maxim confort. Acest lu-cru devine realitate în «Diplomat Med» datorită utilajelor performante, a materialelor și medicamentelor de calitate superioară, metodelor noi de tratament, medicilor binevoitori, asigurându-se astfel toate condițiile ce predispun pacientul la un confort psihologic. Noi prestăm o gamă largă de servicii stomatologice cu prețuri mai mult decât democratice.

Serviciile noastre

La etapa actuală, tratarea dinților este un proces nedureros. Noi propunem pacienților «Diplomat Med» diverse metode de anestezie, selectate în con-formitate cu particularitățile individuale ale fiecărei persoane.

Cel mai important lucru este vizita la medic efectuată la timp, când maladia se află la etapă incipientă. În caz contrar, tratamentul poate fi mai înde-lungat și mai dificil. Astfel, ar fi bine să vă gândiți la acest lucru următoarea dată când hotărâți să luați o pastilă contra durerilor de dinți.

Gândiți-vă la sănătatea Dvs și faceți o vizită la medic. Tratamentul afecțiu-nilor în fază incipentă vă va ajuta să evitați maladiile grave pe viitor și vă va asigura un zâmbet de invidiat.