ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Stomatologia pentru copii

Credeți că vizita la stomatolog ca un eveniment fericit din perioada copilăriei – este ceva din domeniul fantasticii? Dar anume cu asemenea impresii ar trebui să rămâneți după vizita la medicul stomatolog, ci nu cu o senzație de panică și frică la vederea instrumentelor.

Este foarte important ca prima vizită la medic să lase doar amintiri plăcute, căci anume în copilărie, de la prima întâlnire cu medicul, se formează atitudinea față de medic pentru tot parcursul vieții.

Tratamentul confortabil, indolor, fără zgomote a micului pacient devine posibil în clinica stomatologică pentru copii «Diplomat Med» datorită metodelor contemporane, inovatorii, a utilajului modern și medicilor profesioniști.

Stomatologul pentru copii «Diplomat Med» nu este doar un specialist de excepție în domeniul stomatologiei, dar și un psiholog bun care va reuși să stabilească o relație de încredere cu copilul dumneavoastră.

Centrul stomatologic «Diplomat Med» oferă un spectru larg de servicii în domeniul stomatologiei pentru copii:

O atenție deosebită trebuie acordată diagnosticării afecțiunilor dentare, datorită căreia este posibilă identificarea unor maladii ce se află la o etapă incipientă. Este necesar ca această procedură să fie atât una informativă, cât și nedureroasă pentru micul pacient. Medicii din clinica «Diplomat Med» dispun de utilaje moderne, care sunt absolut inofensive pentru organismul copilului.

Noi suntem mereu bucuroși să vă ajutăm și vă așteptăm în secția de stomatologie pediatrică a clinicii noastre. Stomatologia fără dureri pentru copii – este principiul nostru de bază în tratarea dinților celor mai mici pacienți.