ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Fluorizarea dentară

Nu este un secret faptul că smalțul - este "haina" dinţilor, învelișul lor extern. Sănătatea dentară depinde în mod direct de starea smalţului. Fluorul şi calciul sunt elementele care sigură vitalitatea smalţului dentar.

Este evident faptul că de-a lungul anilor datorită factorilor externi smalțul se subţiază şi devine mai puţin rezistent. Fumați? Aveţi o tulburare metabolică? Va expuneți intens la acțiunea produselor chimice? Aveţi depuneri pe dinţi? Dacă este așa, e important să știți acestea şi sunt principalele cauze ale distrugerii smalţului dinţilor. Nu pierdeţi timpul.

Fluorizarea dentară - procedură dentară orientată să fortifice sănătatea dentară, precum şi să prevină apariţia cariilor. La acțiunea preparatelor ce conţin fluor, se stopează procesul de reproducere a bacteriilor patogene care cauzează apariţia cariilor dentare.   

În clinica noastră această procedură se realizează în următoarele moduri:

Dacă recurgeţi la metoda de fluorizare a dinţilor, e important să nu uitați să realizați în prealabil şi procedura de detartraj cu ultrasunete a dinţilor dvs. 

Dacă doriți ca copilul Dvs să crească sănătos, fericit și în același timp să aibă un zâmbet plăcut, nu ezitați să faceţi o profilaxie sistematică a cariilor dentare.

Copilul dumneavoastră are dinți foarte sensibili? Nu este grav. În clinica noastră se efectuează procedura de fluorizare nedureroasă şi sigură a dinților de lapte. Cu alte cuvinte, procedurile de terapie remineralizantă vor stopa procesele distructive și vor fortifica dinții copilului Dvs. Este important să memorizăm că fluorizarea dinților temporari la copii este o procedură utilă care trebuie efectuată doar de către un specialist competent.

Noi informăm părinții pacienților noștri mici despre faptul că fluorizarea dentară va fi mai eficientă dacă copii vor avea o alimentaţie corectă şi vor menține o igienă riguroasă a cavităţii bucale.

Ţineţi minte, prieteni, fluorizarea dentară este o procedură extraordinară!

Prețul la orice tip de fluorizare în clinica noastră vă garantează calitatea serviciilor propuse, sănătate, și de asemenea o colaborare de durată pe viitor. Sănătate Dumneavoastră și Copiilor dumneavoastră!