ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Protezarea dentară

Протезирование зубовExistă diverse păreri despre protezarea dentară, de exemplu mulți consideră că de proteze dentare au nevoie doar persoanele în vârstă sau cele care și-au luat rămas bun de la unul sau doi dinți. De fapt, protezarea este indicată pacienților cu parodontită, malocluzii sau dinți abraziați. În ultimul caz, protezarea se utilizează pentru a reda rezistența țesuturilor dentare.

În clinica stomatologică «Diplomat Med» pe parcursul multor ani activează cu succes secția de stomatologie ortopedică, compusă din medici ortopezi și tehnicieni dentari calificați, cu o experiență bogată. Tehnologiile moderne utilizate în clinica noastră permit diagnosticarea și rezolvarea problemei de protezare dentară de orice dificultate, încă de la o etapă incipientă.

Noi propunem pacienților noștri protezare mobilă sau fixă, coroane dentare metalice sau metalo-ceramice ș.a. După o examinare minuțioasă, specialistul va alege o soluție optimă pentru fiecare pacient în parte, care va corespunde cu particularitățile anatomice individuale ale pacientului.

Avantajele protezelor dentare:

Datorită protezării putem evita o serie de probleme provocate de dinții afectați sau pierduți:

Centrul stomatologic «Diplomat Med» este orientat spre standardele mondiale ale stomatologiei moderne. Materialele utilizate în tratamentul ortodontic corespund standardelor europene după calitate și sunt absolut inofensive. Mai mult ca atât, materialele corespund în totalitate culorii naturale a dinților pacientului. În acest fel, noi realizăm o proteză cu o construcție ideală, care la rândul său restabilește forma și culoarea dintelui pierdut.

În clinica noastră realizăm cu succes și proteze pentru dinții anteriori.

Clinica DipomatMed vă garantează că deja după prima vizită la medicii noștri veți începe să-i bucurați pe cei din jur cu un zâmbet sclipitor!