ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Proteze pe bază de dioxid de zirconiu

Protezarea a devenit deosebit de populară în prezent. Clinicile stomatologice profesioniste contemporane, cum este «Diplomat Med», oferă astăzi servicii diverse, inclusiv cele de protezare dentară, spre deosebire de primile clinici care în trecut puteau doar să ofere posibilitatea de extracție a dintelui afectat. În esență, protezarea presupune înlocuirea dintelui natural afectat al pacientului cu unul artificial. Odată cu apariția noilor materiale, coroanele dentare, precum și alte construcții complexe se confecționează deja după tehnologii inovatoare, foarte performante. Printre cele mai contemporane materiale este și dioxidul de zirconiu.

Proteza pe bază de dioxid de zirconiu poate rezolva cele mai complexe probleme din cavitatea bucală, fie că este vorba despre amplasarea unei singure coroane sau a unei construcții mai masive.

Pe baza dioxidului de zirconiu se produc coroane cu un aspect foarte natural şi estetic. Acest efect este obținut datorită translucidității zirconiului. Învelișul exterior din ceramică completează imaginea.

Culoarea este selectată individual și corespunde în totalitate cu culoarea naturală a dinţilor.

Coroanele de zirconiu cel mai frecvent sunt amplasate în locul dinților care sunt supuși celor mai meri forțe. Datorită stratului mai gros de zirconiu, coroanele sunt mai durabile, rezistente la posibila abraziune, fisurare sau fracturare.

Datorită aspectului exterior , coroanele de zirconiu sunt aplicate şi pe dinţii frontali pentru a obţine un zâmbet perfect, de un alb imaculat.

Principalul avantaj al dioxidului de zirconiu este faptul că acest material nu provoacă reacții alergice. Astfel de coroane pot fi confecționate pentru pacienţii de toate vârstele.

În plus, pacienții care se confruntă cu dificultăți cu asemenea dificultăți precum sensibilitatea smalțului, pot opta pentru o astfel de proteză pe dinții vitali. În acest fel este posibilă evitarea unei eventuale apariții a acestor simptome, deoarece dioxidul de zirconiu are proprietăți termo-izolatoare și reduce semnificativ diferențele de temperatură la consumul alimentelor calde sau reci.

Tehnologiile moderne au permis obținerea unor materiale ultra-ușoare și ultra-puternice, care sunt pe larg utilizate în prezent în stomatologie, restabilind zâmbetele sclipitoare ale sutelor de pacienţi.