ENRORU
or. Chişinău,
st. G. Alexandrescu, 19/2
indicații rutiere
Ln-Vn: 10:00 - 19:00
Sm: 10:00 - 19:00
adresați o întrebare
+373 60 858555
+373 79 844400
comandă un apel
adresați o întrebare
Menu

Albirea dinţilor

Отбеливание зубовCine dintre noi nu visează la un zâmbet sclipitor ca la vedetele din Hollywood? Până la urmă, dinții albi - sunt o carte de vizită a unui om sănătos și un atribut esențial al atractivității.

În prezent albirea dinţilor este una din cele mai populare manopere în stomatologia estetică. În clinica «Diplomat Med», procedura de albire a dinţilor se efectuează de către medicii specializați în domeniu, care au urmat cursuri.

Medicii stomatologii din clinica noastră realizează procedurile cele mai moderne și absolut sigure pentru a restabili albul natural al dinţilor, garantând rezultate excelente, printre care: procedura de restaurare, albirea cu ultrasunete, cea chimică, laser, Zoom, Yotuel, Opalescence etc.

De ce dinţii îşi pierd albul inițial?

Există mai multe motive pentru care dinţii devin galbeni:

Există mai multe motive pentru care dinţii devin galbeni:

Albirea dinţilor acasă nu este sigură!

Astăzi stomatologii din întreaga lume bat semnale de alarmă: încercând să albească dinţii în condiţii casnice, oamenii pot afecta grav dinţii si gingiile. Astfel, aplicând pe suprafețele dentare în mod repetat un amestec cu conținut de peroxid de hidrogen sau bicarbonat de sodiu pe o perioadă lungă de timp, Dvs riscaţi să vă traumaţi gingiile, să infectaţi cavitatea bucală sau să provocaţi eroziunea smalţului dinţilor.

Varietatea de remedii tradiționale de albire a dinților, care includ bicarbonat de sodiu, cărbune activat, acid citric și altele, duc la iritarea gingiilor, solubilizarea și abraziunea smalţului dinţilor şi creșterea sensibilităţii dinţilor.
Nu vă recomandăm să efectuaţi albirea dinţilor în condiţii casnice, contactați profesioniștii care folosind metode inovatoare, vă vor conferi o dantură perfectă printr-o metodă complet nedureroasă!

Centrul Stomatologic «Diplomat Med» va reda strălucire zâmbetului Dvs chiar din a 1-2 procedură, iar rezultatul se va menține o perioadă lungă de timp.

Cu noi veţi zîmbi cu încredere în faţa unei noi zile, a unei persoane necunoscute, dar şi în faţa oglinzii, admirând rezultatul obținut!